Echipa Instalator Bucuresti SECTOR 5 asigura servicii la instalatiile sanitare, termice, climatizare, electrice, de gaze, lucrari la sistemul de canalizare si amenajari in toate zonele din sectorul 5: 13 Septembrie, Cotroceni, Dealul Spirii, Ferentari, Rahova.

Instalator Bucuresti Sector 5Clientii nostri sunt atat pentru consumatori casnici, cat si industriali.

Personalul nostru este alcatuit din instalatori, electricieni, zugravi, mecanici si mesteri cu experienta, autorizati in executarea unei palete largi de lucrari.

Echipa Instalator Bucuresti SECTOR 5 este disponibila NON-STOP, inclusiv in weekend.

Daca doriti sa solicitati suportul unui instalator autorizat in sector 5, firma noastra va ofera servicii complete in materie de instalatii sanitare, termice, de gaze – remediere avarii la instalatiile de apa, reparatii la coloane de apa rece si calda, racordari la diverse instalatii sau coloane de apa, montaj robineti, masina de spalat rufe/vase, desfundari canalizare, montaj si reparatii la centrale termice, instalare sisteme de incalzire in pardoseala si multe altele.

Detinem autorizatie I.S.C.I.R. pentru lucrarile la instalatiile de gaze.

Daca intampinati o problema de natura electrica, firma noastra dispune de electricieni autorizati ANRE ce pot asigura suport in: montaj, instalare, inlocuire si reparare tablou electric, montare protectii la scurtcircuit si suprasarcina, instalarea corpurilor de iluminat, montat si inlocuire prize si intrerupatoare, impamantari si orice alte lucrari la partea electrica.

Executam lucrari amenajari interioare si exterioare : zugraveli, placari gresie si faianta, montaj rigips, montaj parchet, tencuieli, zugraveli, placari faianta/gresie, izolatie termosistem, montaje rigips, parchet laminat.

Alte servicii: montare, schimbare, reparare broaste de usi, inlocuire butuci, deblocare usi, reglare balamale, inlocuire cremoane si altele.

Garantam servicii de cea mai inalta calitate la preturi minime.

Contact Instalator Bucuresti Sector 5

Tel. 0762.031.140

E-mail: sector5@instalatorbucuresti24.ro

Firma noastra dispune de mai multe echipe de lucru, responsabile pentru fiecare sector din Bucuresti.

Verifica disponibilitatea serviciilor noastre si in celelalte sectoare din Bucuresti!