Reparatii centrale termice

Instalator Bucuresti detine o echipa specializata in asigurarea serviciilor de montaj, intretinere si reparatii centrale termice. Acestea pot fi cu incalzire pe gaze, lemne, paleti sau de tip electric. Pentru montajul centralelor termice detinem autorizatie ISCIR.

Oferim servicii de montaj si reparatii centrale termice pentru orice cladire, in functie de cerintele specifice. Putem instala centrale termice mici, de apartament, care se monteaza pe perete, dar si centrale termice de capacitate mare, ce pot alimenta cladiri de dimensiuni mari.

Este deosebit de important sa apelati o firma specializata, cand doriti sa montati sau sa efectuati reparatii la o centrala termica. Astfel veti fi in siguranta si veti elimina riscul aparitiei unor accidente nedorite cauzate de lipsa de experienta sau necunoastere persoanelor respective. In plus, veti avea certitudinea ca centrala va functiona in parametri normali si isi va pastra fiabilitatea.

Echipa noastra de instalatori poate remedia defectiunile aparute la centralele termice, plecand de la constatarea defectiunii, refacerea circuitelor afectate, inlocuirea componentelor defecte si testarea functionalitatii normale si in conditii de siguranta. In cadrul serviciilor de reparatii centrale termice asiguram si piesele de schimb necesare.

Pentru a reduce preveni eventuale defectiuni si pentru a reduce numarul de reparatii ale centralei termice, instalator Bucuresti va pune la dispozitie servicii de verificare tehnica periodica. Astfel, veti prelungi semnificativ durata de viata a centralei, veti spori performantele acesteia si veti avea garantia ca aceasta functioneaza la parametri optimi si in conditii de siguranta deplina.