Ati constatat o problema la instalatiile de incalzire? Va putem aloca un instalator termic care sa va remedieze problema in cel mai scurt timp.
Instalator Bucuresti asigura lucrari complete la sistemele de incalzire pentru constructii civile, comerciale si de productie.  Atat in proiectele de montaj, cat si in reparatiile executate, lucram intotdeauna cu materiale de cea mai buna calitate pentru a oferi clientilor nostri nivelul de calitate, fiabilitate si siguranta pe care il asteapta din partea unei echipe de profesionisti.

Servicii

Montaj si reparatii centrale termice

Detinem instalatori termici specializati in asigurarea serviciilor de montaj, intretinere si reparatii centrale termice. Acestea pot fi cu incalzire pe gaze, lemne, paleti sau de tip electric. Pentru montajul centralelor termice detinem autorizatie ISCIR.

Montaj corpuri de incalzire

Acestea pot avea functie de incalzire statica sau dinamica si pot realizate din diverse materiale – cupru, fonta, otel, aluminiu.  Instalam calorifere, convectoare, convectoradiatoare, aeroterme, ventiloconvectoare s.a.

Incalzire in pardoseala

Detinem o experienta bogata in lucrari de montaj instalatii de incalzire in pardoseala. O instalatie de incalzire in pardoseala va ofera o multime de avantaje atat sub din punctul de vedere al confortului, cat si al costurilor de functionare. Pentru instalatiile termice recomandam cu incredere utilizarea sistemelor de incalzire a suprafetelor concepute de catre compania Rehau.

Distributia agentului termic

Asiguram distributia agentului termic in conditii optime catre sistemele de incalzire din locuinte – calorifere, sisteme de incalzire in pardoseala. Realizam intreaga infrastructura de transfer a agentului termic utilizand tevi si conducte din cupru, teava neagra, PP-R si altele. Oferim solutii personalizate in functie de cerinte si de specificul spatiului pentru constructii civile, comerciale si industriale.

Montaj pompe de caldura

Executam lucrari de montaj pompe de caldura ce folosesc resursele exterioare (apa, aer, sol) pentru asigurarea incalzirii spatiului sau pentru pregatirea apei calde.